Language switch

spatie

Digitale persmap Mary Black



Mary Black - Stories from the Steeples

labelnaam: Zimbraz • MWCD 1023 • releasedatum 03-11-2011 • barcode 8712618102329

 

De Ierse zangeres Mary Black heeft ruim de tijd genomen voor haar nieuwe cd: maar liefst zes jaar zijn verstreken sinds ze haar vorige studio-album uitbracht. Opvallend zijn de drie duetten die ze opgenomen heeft met zeer uiteenlopende zangers/zangeressen.


Klik op een van deze links voor verdere documentatie:

biografie | persbericht | hi-res hoes | persfoto |

download: Track 3 Mountains to the sea (radio-edit) 


Tourdata:

5 okt Breda - Chassé Theater

6 okt Utrecht - Muziekcentrum Vredenburg

7 okt Groningen - Oosterpoort

9 okt Eindhoven - Muziekgebouw Frits Philips

 

Discografie:
Mary Black (1983)
Collected (1984)
Without the fanfare (1985)
By the time it gets dark (1987)
No frontiers (1989)
Babes in the wood (1991)
The collection (1992)
The holy ground (1993)
Circus (1995)
Shine (1997)
Speaking with the angel (1999)
Best of 1991-2001 (2001)
Live (cd/dvd) (2003)
Full tide (2005)
25 years, 25 songs (cd) (2008)
25 years, 25 songs (dvd, met deels andere tracklisting dan gelijknamige cd) (2009)
Live at the Royal Albert Hall 1992 (dvd, 2008)

spatie spatie spatie Logo Music Words